Training voor starters

Speciaal voor startende ondernemers die dwalen met hun marketingstrategie, het lastig vinden om klanten te vinden en hun bedrijf zichtbaar te maken, heb ik de training ‘Een vliegende start met jouw startende bedrijf’ ontwikkeld.

Wat je tijdens de 2-daagse training gaat bereiken is dat jij focus, tools, inspiratie en vertrouwen krijgt om zelf aan de slag te gaan om jouw bedrijf zichtbaar te maken bij jouw ideale doelgroep om zo de juiste klanten aan te trekken. Met als doel jouw bedrijf te laten groeien natuurlijk! De nadruk zal de eerste dag liggen op het ontdekken welke richting jij op wilt met jouw bedrijf (het fundament voor jouw marketing) en tijdens de tweede dag op jouw social media en de website, online zichtbaarheid dus.

De inhoud van de training

Om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten en de juiste klanten aan te trekken gaan we duiken in jouw ideale klant, van welk probleem hij wakker ligt, op welke unieke manier jij dat gaat oplossen en welk fantastisch aanbod daarbij hoort. We gaan brainstormen over onderwerpen die jij kunt aansnijden die van waarde zijn voor jouw klanten en welke ‘tone of voice’ bij jouw bedrijf past. Je gaat ook ideeën opdoen voor het maken van tekst en afbeeldingen die jouw boodschap ondersteunen op social media.
Aan het eind van de training heb jij de focus op waar jij heen wilt met je bedrijf en kun je dit ook zichtbaar maken. Je hebt voldoende tools en inspiratie om pakkende berichten voor social media zelf te verzinnen en te maken én je hebt een (structuur voor een) website die precies aansluit bij jouw strategie. Je hebt tijdens de training geoefend met online programma’s om bijpassende beelden te maken.

We werken in een kleine groep van maximaal 3 deelnemers of individueel. Sommige onderdelen, zoals brainstormen, doen we samen. Je hebt ook momenten waarop je voor jezelf bezig bent. Onderlinge inspiratie zal er zeker zijn. Dat is nou juist het mooie…we doen het samen!

Tussen de twee trainingsdata ga je zelf aan de slag. De punten waarop je vastloopt, zullen we tijdens de tweede trainingsdag aandacht geven.

Data, locatie en investering

Data 2019

IN EEN GROEP (min. 2 personen – max. 3 personen)

* vrijdag 19 april van 9.00 – 13.00 en 26 april van 9.00 – 15.00 uur
* vrijdag 17 mei van 9.00 – 13.00 en 24 mei van 9.00 – 15.00 uur
* vrijdag 14 juni van 9.00 – 13.00 en 21 juni van 9.00 – 15.00 uur

Locatie: Dorpsstraat 5, Bleiswijk
Investering: € 349,- excl btw. Het bedrag is totaal voor beide dagen inclusief werkboek, drankjes en lunch (tijdens de tweede trainingsdag).
Benodigdheden: de eerste dag gebruiken we ons hoofd en het werkboek. De tweede dag dien je een laptop mee te nemen waarop je zelf kunt werken.

INDIVIDUEEL

Je kunt de training individueel volgen. Dan gaan we samen aan de slag en richten we alle aandacht alleen op jouw bedrijf. We plannen samen twee data die ons uitkomen.

Locatie: we kunnen de training bij mij op kantoor aan de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk houden. Het is in overleg ook mogelijk de training op een andere locatie te organiseren.
Investering: € 499,- excl btw. Het bedrag is totaal voor beide dagen inclusief werkboek, drankjes en lunch (tijdens de tweede trainingsdag).
Benodigdheden: de eerste dag gebruiken we ons hoofd en het werkboek. De tweede dag dien je een laptop mee te nemen waarop je zelf kunt werken.

Beknopt…

* Ontdek een passende strategie waarmee jij jouw bedrijf in de goede richting zet
* Doelgroep, aanbod en jouw unieke eigenschappen ontdekken
* Leer ZELF jouw bedrijf zichtbaar maken
* Tools, inspiratie en vertrouwen
* 2 Dagen focus op werken aan jouw bedrijf
* Onderzoeken hoe jij jouw bedrijf online wil presenteren
* Ideeën en inspiratie voor onderwerpen van berichten
* Berichten zelf schrijven en tips over hoe te plaatsen op social media
* Ondersteunende afbeeldingen zelf maken
* Een duidelijke structuur voor jouw website
* Pakkende tekst voor de website van jouw bedrijf
* Brainstormen en ervaringen delen met andere ondernemers
* Elkaar inspireren
* En bovenal…ZELF DOEN!

Reacties van klanten

Na de training ‘Een vliegende start met jouw startende bedrijf’ heb ik een goed beeld gekregen welke kant ik op moet om mijn bedrijf vorm te geven. Met handige praktische tips om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Echt een aanrader voor iedere startende ondernemer!

Voor mij was het een leerzame training. Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en dat we gelijk praktisch aan de slag zijn gegaan heeft me over een drempel geholpen. Ik weet nu veel beter waar ik me op moet richten. Wie is mijn klant en hoe zorg ik dat ik zichtbaar ben en blijf.
voice-over Fleur Radoux

Claudia geeft met haar 2-daagse training ‘Een vliegende start met jouw startende bedrijf’ heel veel deskundige informatie en aan eind van de training heb ik nu echt een duidelijk beeld waar ik heen wil met mijn bedrijf en de diensten die ik lever. Maar meer nog weet ik nu hoe ik mij zichtbaar maak, via mijn site en via Facebook. Zeer aan te bevelen.
Désiré Weststrate Fotografie

Ja, ik wil graag de juiste richting geven aan mijn bedrijf!

Enthousiast geworden en wil je de training volgen? Leuk! Laat een berichtje achter via de contactpagina en je hoort mij snel.