Recensies

Voor mij was ‘Een vliegende start met jouw startende bedrijf’ een leerzame training. Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en dat we gelijk praktisch aan de slag zijn gegaan heeft me over een drempel geholpen. Ik weet nu veel beter waar ik me op moet richten. Wie is mijn klant en hoe zorg ik dat ik zichtbaar ben en blijf.
Fleur Radoux voice-over – Fleur Radoux

 

Claudia geeft met haar 2-daagse training ‘Een vliegende start met jouw startende bedrijf’ heel veel deskundige informatie en aan eind van de training heb ik nu echt een duidelijk beeld waar ik heen wil met mijn bedrijf en de diensten die ik lever. Maar meer nog weet ik nu hoe ik mij zichtbaar maak, via mijn site en via Facebook. Zeer aan te bevelen.
Désiré Weststrate Fotografie – Désiré Peter Paul Weststrate

 

In december 2017 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Kompas van Vitaliteit. Al heel snel kwam ik in contact met Claudia. Claudia helpt mij bij het opstarten van mijn bedrijf. Ze geeft me adviezen, maar durft me ook feedback te geven. Advies en feedback ontvangen voor een startende ondernemer is heel fijn en belangrijk.

Claudia werkt vanuit haar passie en dit brengt ze over naar haar klanten. Ik zit na elke afspraak weer vol energie om verder te gaan.

Als jij opzoek bent naar een betrouwbaar persoon die haar werk vanuit passie doet en haar eigen kennis graag deelt met anderen dan moet je snel een afspraak maken met Claudia .
Kompas van Vitaliteit  –  Suzanne Peerdeman

 

Wij hebben als Suikeruitdaging samengewerkt met Claudia. Door haar enthousiasme en snelheid is het super lekker werken met haar. Ze heeft aan een half woord genoeg en is altijd bereid om even te sparren en komt dan met mooie ideeën. Kortom wij zijn FAN!
Suikeruitdaging – Renata Pijpers

 

Als je echt op zoek bent naar iemand die volledig met jou meedenkt, goede ideeën heeft, eerlijk en betrouwbaar is, dan heb ik maar 1 advies: neem contact op met Claudia!
Body and Mind Coach – Ellen Koot

 

Ik heb Claudia gevraagd mij te helpen bij het opzetten van mijn nieuwe website. Zij heeft met veel enthousiasme en inzet in korte tijd mooie voorbeeldteksten gemaakt. Ook heeft zij de plaatjes en headers voor haar rekening genomen. Erg blij mee! Claudia is een gedreven enthousiaste persoon die graag creatief bezig is. Ze haalt het beste in anderen naar boven. Aanrader als je hulp wilt op creatief marketing gebied!
ViaSyl op orde – Sylvia Zegers

 

Op basis van mijn website, communicatie en de afzetmarkt heeft zij mij goede adviezen gegeven. Waar wil je je bv op richten als fotograaf? Wil je allround worden of juist specialiseren in een type fotografie? Hoe regel je je marketing en strategie? Kortom, genoeg vragen waar ik voldoende antwoorden en tips op heb mogen krijgen.
Mirjam van Raamsdonk Fotografie – Mirjam van Raamsdonk

 

Claudia heeft voor Huis van Verbeelding een analyse gedaan van alle online communicatie. Haar analyse was helder, opbouwend en vol praktische tips, om niet alleen zichtbaarheid te vergroten, maar ook inhoud en interactie te verbeteren. Hier kun je als ondernemer direct mee aan de slag. Super!
Huis van Verbeelding – Rachel Levi

 

Ik heb een e-mail van Claudia ontvangen met een analyse van mijn website en Facebook. Hier ben ik erg blij mee want ze vertelt wat de sterkte punten van mijn website/Facebook zijn, hoe je overkomt en ook heeft ze mij een aantal tips gegeven waar ik mee aan de slag kan gaan, super!
Saskia van der Eijk Fotografie – Saskia van der Eijk

 

Claudia heeft mij korte, bruikbare, praktische tips gegeven om mijn website, knufnijn beter richting te geven. Zowel op tekst- als op beeldniveau. Tevens meegedacht over doelgroepbepaling. En daarnaast ook de Facebookpagina van Knuf Nijn bekeken. Top!
Knuf Nijn – Mariëlle Jordi van Houdt

 

Meegedaan aan de winactie om een kritische blik en feedback op mijn Facebook pagina…helaas niet gewonnen, maar tot mijn verrassing kreeg ik ineens een mail met alsnog een analyse en feedback/verfrissende ideeën, waar ik zeker mee verder kan! Wat een service! Echt Top! Ik blijf je volgen 🙂
Happy Cleaning  – Judith Wolters