GRATIS focusgesprek

Als ZZP’er kan het een struggle zijn om te bedenken hoe je de juiste klanten gaat aantrekken. Vaak werk je alleen en is marketing nou niet het vakgebied waarvoor jij zelfstandig ondernemer bent geworden. Toch zul je klanten moeten aantrekken om je bedrijf te kunnen bouwen. Hoe ga je dat nu doen? En welke manier past bij jou? Meld je aan voor een gratis focusgesprek van 45 minuten en we gaan samen de focus leggen op jouw marketing. We maken kennis en jij vertelt wat je zoal doet aan marketing, het zichtbaar maken van je bedrijf en het aantrekken van klanten. Wat wil je bereiken, wat gaat al goed en waar zitten jouw drempels en valkuilen? Ik geef je inzicht, tips en inspiratie om stappen te gaan maken. Je gaat sowieso met een dosis energie de deur uit!

Persoonlijke klik

Voor mij is de persoonlijke klik heel belangrijk. Daarom vind ik het altijd fijn om persoonlijk kennis te maken. Het focusgesprek houden we bij mij op kantoor in Bleiswijk.

Wanneer kan jij?

Heb je interesse in het gratis focusgesprek? Stuur een bericht via het contactformulier en we plannen een datum en tijdstip waarop het ons uitkomt. Het gesprek is volledig vrijblijvend.