Aanbod

Het is mijn passie om mijn expertise, energie en daadkracht in te zetten bij (startende) ondernemingen die zelf geen of weinig kennis en ervaring hebben met marketing & communicatie. Kennis delen, mensen inspireren, in actie komen en vertrouwen geven. Samen komen we verder.

 

Marketing-focusgesprek  45 min.  | gratis

Als ZZP’er kan het een struggle zijn om te bedenken hoe je de juiste klanten gaat aantrekken. Hoe ga je dat nu doen? En welke manier past bij jou? Meld je aan voor een gratis focusgesprek en we gaan samen de focus leggen op jouw marketing. We maken kennis en jij vertelt wat je zoal doet aan marketing, zichtbaar maken van jouw bedrijf en het aantrekken van klanten. Wat wil je bereiken, wat gaat al goed en waar liggen jouw drempels en valkuilen? Ik geef je inzicht, tips en inspiratie om stappen te gaan maken. Je gaat sowieso met een dosis energie de deur uit!

Klik hier voor meer informatie over het gratis focusgesprek

 

In-actie-sessie  90 min.  | € 90,00 excl. BTW

Je bent lekker van start als zelfstandig ondernemer. Maar je merkt dat klanten niet vanzelf op je afkomen. Marketing en communicatie is nou eenmaal niet jouw vakgebied en je voelt je niet vol vertrouwen over jouw ideeën. Uit ervaring weet ik dat even sparren met een expert en er samen over nadenken, jou al een zet in de goede richting zal geven. De In-actie-sessie heet niet voor niets zo. Je wordt aangezet tot doen!
We gaan doelgericht aan de slag met jouw specifieke wens(en) en drempels. Of het nu gaat om jouw zichtbaarheid op social media, je website, een jaarplanning, het maken van een folder, een eindejaarsgeschenk voor jouw klanten of een ludieke actie. Afhankelijk van jouw wensen gaan we gelijk aan de slag of we brainstormen samen en maken een actieplan zodat jij houvast hebt om te bereiken wat je wilt bereiken. Met mijn kennis en expertise weet ik welke wegen te bewandelen, en ben jij verzekerd van resultaat dat werkt. Plannen die op de plank bleven liggen, zijn vanaf nu verleden tijd. Plan een Ik-kom-in-actiesessie en je bent in actie!

 

Strippenkaart 3x In-actie-sessie  90 min.  | € 225,00 excl. BTW

Marketing is net als het huishouden. Het is nooit af en je bent nooit klaar. Daarom kan het fijn zijn om op langere termijn samen te kunnen werken met een marketing- en communicatie-expert. Je blijft gefocust op jouw marketingstrategie en de acties die jouw bedrijf verder helpen. Een strippenkaart van 3 sessies geeft jou een financieel voordeel, en zorg er bovenal voor dat jij in actie blijft met de marketing voor jouw bedrijf. De sessies zijn onbeperkt geldig.

 

2-Daagse training voor starters ‘Een vliegende start voor jouw startende bedrijf’  | vanaf € 349,00 excl. BTW

Deze training is speciaal voor starters die dwalen met hun marketingstrategie en het lastig vinden om hun bedrijf zichtbaar te maken en zo de juiste klanten aan te trekken. Wat je tijdens de 2-daagse training gaat bereiken is dat jij de fundamenten voor jouw marketing gaat leggen en focus, tools, inspiratie en vertrouwen krijgt om jouw bedrijf zelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past. Met als doel jouw bedrijf te laten groeien natuurlijk!

Klik hier voor meer informatie over de training.

 

Mijn inzet op projectbasis    | op aanvraag

Voor bedrijven die al lekker draaien, en (tijdelijk) capaciteitstekort hebben voor marketing- en communicatieklussen, zet ik mijn kennis, ervaring, energie en ideeën graag in om hen hiermee te helpen. Gooi mij voor de voeten wat je wensen zijn en samen kijken we op welke manier we hier invulling aan kunnen geven.  

 

Op mijn diensten zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.